Må bra i höst.

2014-08-31 13.37.23-1

Hösten är här!
Färgexplosion och krispig klar luft. Det är vackert och mysigt men också en tid då många känner sig trötta och stressade. Den där härliga energin från i somras har börjat avta och allt snurrar på för fullt.
Jag är ingen mindfullnes expert men själv får jag en gnutta energi när jag stannar upp och försöker fokusera på det vackra jag ser varje dag. Hösten bjuder verkligen på det!

Ett annat område som jag vet desto mer om är hur mat och dryck påverkar dig. Den där extra koppen kaffe, lite godis eller fikabröd på eftermiddagen ger dig inte energi i längden utan belastar din kropp så att du blir ännu tröttare. Du kanske rent av äter något, till och med varje dag som gör att du får ont i kroppen, har problem med magen eller som påverkar din mentala hälsa negativt. Du kan påverka mycket själv och med hjälp av kinesiologiska tester kan man få en indikation på om det är något födoämne som bör undvikas eller om det finns behov av ett annat. Alla är olika och det kan vara skönt att få lite hjälp med att komma igång. Du är välkommen att höra av dig om du vill veta mer eller om du vill boka en kinesiologibehandling.

Ha en härlig höst!

Det här inlägget postades i Hälsa, Kinesiologi och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>