Chiapudding med kokos och vanilj

2014-08-06 17.15.55

Blanda 1/2 dl chiafrön med 1 krm vaniljpulver och 2 1/2 dl kokosmjölk. Låt stå några timmar eller över natten. Det är bra om man rör om någon gång under blötläggningen. Chiafrön sväller under blötläggning och det blir en nyttig och lite söt pudding som passar som en dessert, till frukost eller mellis. Fullproppad med proteiner, Omega-3 och fibrer är det en riktigt Superfood dessert.

Det här inlägget postades i Recept och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>