Yogatime

2014-08-21 13.26.30

Äntligen var jag på mitt första yogapass sen i våras. Sommaren började med en envis och långdragen förkylning som sen ledde till en mycket svag rygg som i sin tur gjorde att ett lyft orsakade ett ryggskott. Och jag som hade planerat att ta uppiggande och härliga springturer om morgnarna under sommaren. Nu får det helt enkelt bli friska och färgsprakande turer i höst istället.

Det var så härligt på yogan. Jag testade ett nytt Hot Yoga pass på Inbalance Yoga på Södermalm dit jag brukar gå. I 32 graders värme svettades man ordentligt. Det kändes som att jag svettades ut en massa som jag samlat på mig under sommaren. Både känslomässiga saker och även det där extra som man lätt ”unnar” sig på sommaren. Och efter två yogafria månader så var det skönt att bli mjuk i värmen och jobba bort stramheten. Kändes nästan som Yoga passen i Thailand. Jag har aldrig testat Bikram Yoga men jag tycker att 32 graders värma räckte att träna i;)

Efter passet fick jag en sådan kreativ energi så jag sydde en väska till min yogamatta. Jag blev så glad när jag hittade tyget som jag köpte för flera år sedan under en resa i Ghana och som kommer påminna mig varje gång jag tar min matta till träningen om hur fantastiskt det är med möten människor emellan, olika kulturer, dofter, språk och miljöer och hur tacksam jag är över att ha fått uppleva det.
Namaste!

 

Det här inlägget postades i Träning och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>