Rawghurt

2014-08-05 08.18.28

Eftersom min yngsta son är mjölkallergiker så började jag göra denna rawghurt med några av hans favoritfrukter nämligen avokado, banan och nektarin. Den blev en succé och jag älskar den jag med. Den går att servera till småbarn som börjat med frukt så slipper man köpgröt/välling.

Den är så enkel och snabb att göra att den passar perfekt till frukost eller som mellis till hungriga barn. Mixa 1 banan, 1 avokado, 1 nektarin och lite citronsaft till yoghurtkonsistens. Här har vi nyplockade hallon och melonkärnor på.

Det här inlägget postades i Mat, Recept och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>